De Muermans Groep, altijd in beweging.

De Muermans Groep is al meer dan 40 jaar actief als belegger en ontwikkelaar.
Van woningen, winkels en kantoren in Nederland, Amerika, Frankrijk, Duitsland en België. In dat kader heeft de Muermans Groep vele spraakmakende projecten ontwikkeld zoals bijvoorbeeld in deze regio het Gerechtsgebouw Annadal te Maastricht en de stads-bibliotheek in Roermond. Deze werd beloond met de betonprijs 2001 en op wereldniveau met een top 5 plaats. In Chicago werd het Villa Oaks Shopping Centre (Chicago) ontwikkeld.

De Muermans Groep ontwikkelt, realiseert en belegt, maar doet dit niet altijd alleen. Regelmatig werkt zij in diverse vormen samen met andere ontwikkelaars, (semi-)overheden en (institutionele) beleggers. Ook ontwikkelt en realiseert zij turnkey projecten in opdracht van derden.
De Muermans Groep participeert voorts in diverse niet vastgoed gerelateerde ondernemingen, die zich voornamelijk kenmerken door creatief en innovatief ondernemerschap, en actief zijn in diverse (innoverende) branches. Ook participatie in, of overname van (familie) ondernemingen met opvolgings- en/of andere problemen is aan de Muermans Groep toevertrouwd.

Voor de realisatie van haar doelstelling beschikt de Muermans Groep over een groep van enthousiaste, vakbekwame, loyale en integere medewerkers.

Deze website is een greep uit de door Muermans gerealiseerde, te realiseren en in (her)ontwikkeling zijnde projecten.